Selecteer een pagina

Het gezicht achter steureg

Nadat we ons huis verbouwd hadden en  we een prachtige en rustige slaapkamer/badkamer hadden gekregen, wilde ik deze sfeer behouden. Witte, linnen overtrekken en strakke eiken blokken naast ons bed in plaats van nachtkastjes met laatjes. Heel leuk bedacht maar ik ben ook praktisch ingesteld. Waar laat ik de afstandsbediening, de Ipad en leesbril? Daar wilde ik ook een oplossing voor. Overal gezocht maar niet gevonden wat ik zocht. Dan moest ik het zelf ontwerpen.  

Ik denk dat dit mij typeert. Als iets niet kan of het is er gewoon nog niet dan ga ik bedenken hoe het wel kan. Het daagt me uit om creatief en tegelijkertijd functioneel te denken. Waar kan het voor gebruikt worden en hoe krijg je dat zo gunstig mogelijk uit het leer gesneden? Debbie denkt met me mee en met haar ervaring en vakmanschap ontstaan er de mooiste producten. 

Ben enorm trots op mijn producten, ze zijn stoer, duurzaam en stijlvol. Stiekem hoop ik dat dit ook een beetje voor mijzelf geldt. Ik houd van tijdloos en klassiek maar vind mezelf überhaupt niet saai. Alles, behalve dat! In mijn hoofd gebeurt heel veel, ik hou er van om te creëren en te bedenken. Beetje buiten de lijntjes denken, dat levert me veel op! Als ik op vakantie ben, in een restaurant zit of op de fiets door de Achterhoek toer dan zie ik overal kansen en mogelijkheden. We wonen hier zo mooi, de natuur is prachtig. Dan ben ik zo blij dat ik in de Achterhoek woon. Daar kan ik intens van genieten. Dat doe ik dan ook vaak en veel. 

Ik hoop dat jullie dit alles ook in de steureg-producten terugzien. Heb jij een idee, ben je op zoek naar een product van leer en je kunt het niet vinden? Neem contact met me op, waarschijnlijk is het gewoon te realiseren. 

Diane

0
Je bestelling
  • No products in the cart.